Engelska trädgårdar. Svenska trädgårdar. Italienska trädgårdar. Franska trädgårdar. Min egen trädgård. Landskapsarkitektur. Trädgårdsnyheter.
Samtliga foton: Copyright ©Ann Larås (alias Trädgårdsturisten). In English: Please do not copy, reproduce, or otherwise use photographs without permission. Välkommen hit/Ann!!

25 november 2015

Vill du åka på trädgårdsresa 2016?

Blog Widget by LinkWithin

Det finns inget som gör mig gladare än att tänka på och planera inför kommande resor till nya trädgårdar. Om du inte bara vill drömma, så är det hög tid nu att boka blommande upplevelser/ och trädgårdsbesök inför nästa år. 

Det här är Trädgårdsturistens resor 2016. De går till Italien, Frankrike och England, inkl. Chelsea flower show och till Hälsingegårdar och trädgårdar i Dalarna och Gästrikland. Läs gärna och kryssa i om du vill ha mer information. Kryssa här! eller läs nyhetsbrevet nedan. 

Varför inte ta med en vän, en  förälder, en make/ en sambo och upplev vackra landskap, besök i trädgårdar kombinerat med god mat och dryck och charmigt boende. Hemsidan heter Trädgårdsturisten.se


Varma hälsningar i adventstider /Ann, Trädgårdsturisten
-resor med guldkant till trädgårdar i Europa. God mat, vackra landskap och fina trädgårdar.
Inga kommentarer: