Engelska trädgårdar. Svenska trädgårdar. Italienska trädgårdar. Franska trädgårdar. Min egen trädgård. Design-formgivning - Landskapsarkitektur. Trädgårdsnyheter.
Samtliga foton: Copyright ©Ann Larås (alias Trädgårdsturisten). In English: Please do not copy, reproduce, or otherwise use photographs without permission. Välkommen hit/Ann!!

25 juni 2012

Midsommarpyssel på Skäret: Gräskrona

Fick en arbetsbeskrivning av Iann Eklund Tinbäck, bloggen Leva Grönt, före midsommar. Och en av gästerna på midsommaraftonen, Eva, hon blev inspirerad och började leta vackert gräs på vår sommar-ö i skärgården. Hon hittade ett fint gräs med bronssilvriga plymer som hon tålamodigt band grässtrå efter grässtrå efter varandra. Sedan tog vi en fiskenylonlina och virade in änden till en stor cirkel. Dagen efter satte vi ihop en mindre krans som hänger under den övre Det blev som en kristallkrona i formen men med grässtrånas fina vippor istället för kristallerna i en kristallkrona...

Jag och Bengt trixade med att få ihop de två ringarna så att de hängde horisontellt, inte lätt. Vi fuskade lite med en stålträd på insidan av den stora ringen.

En trevlig och gräslig sommar önskar jag er alla!
Här är arbetsbeskrivningen till Ianns gräskrona.


 
Läs programmen för Trädgårdsresor och utflykter sommaren 2012 med Trädgårdsturisten.se, klicka här!

2 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Så fin, nästan lite indianinspirerat:) Ha det gott/Monne

Anna-Maria sa...

Snyggt!