Engelska trädgårdar. Svenska trädgårdar. Italienska trädgårdar. Franska trädgårdar. Min egen trädgård. Design-formgivning - Landskapsarkitektur. Trädgårdsnyheter.
Samtliga foton: Copyright ©Ann Larås (alias Trädgårdsturisten). In English: Please do not copy, reproduce, or otherwise use photographs without permission. Välkommen hit/Ann!!

16 mars 2012

Radio Halland intervjuar mig om italienska trädgårdar


Igår torsdag åkte jag till Halmstad via Göteborg för att berätta om Italienska trädgårdar med massa vackra bilder för medlemmar i Hallands trädgårdsförening och allmänheten. Halvvägs ringer telefonen och det är Palle på radio Halland som har utsett ett evenemangstips för dagen i Halland; en intervju med mig, den passionerade trädgårdsturisten, om - ja - italienska trädgårdar. Hallå....


Lyssna: 17.00 - 17.30 torsdag 15 mar 2012


Här ovan kan du lyssna om du vill. Efter introduktionen, så ligger intervjun 19 minuter in i programmet. Du måste dra ploppen mot höger, tills det står cirka 19:00/30.12. Samtalet är4,5 minuter långt och avslutas med fin musik "Frida" av Birger Sjöberg.

Ett stort tack till alla ni - över hundra personer som kom till föredraget, det var väldigt trevligt! Och särskilt tack till Kristina och Vivian som bjöd in mig...och till stationsvärden, som fotade.
Buon giorno.Trädgårdsresor och utflykter i Sverige, England, Italien och Frankrike, läs mer här!
Blog Widget by LinkWithin

1 kommentar:

Vivian Tisting sa...

Tack, det var härligt inspirerande att lyssna på dig och se dina fina bilder, hoppas vi ses fler gånger.
Kram
Vivian