Engelska trädgårdar. Svenska trädgårdar. Italienska trädgårdar. Franska trädgårdar. Min egen trädgård. Landskapsarkitektur. Trädgårdsnyheter.
Samtliga foton: Copyright ©Ann Larås (alias Trädgårdsturisten). In English: Please do not copy, reproduce, or otherwise use photographs without permission. Välkommen hit/Ann!!

07 mars 2011

Vinn fribiljetter till Rum & trädgård i Kista 2011/12, Stockholm!

GRATIS ENTREBILJETTER
Maila mig på tradgardsturisten@gmail.com, så fort som möjligt, så får du fribiljetter. Det är Kistamässan och Rum&Trädgård (börjar 10 mars), som har kontaktat mig som bloggare med ett visst antal biljetter att "lotta ut"här. Det är bara några dagar kvar tills mässan börjar så skynda skynda att maila...

bild: Kistamässan Rum&Trädgård

Det ser lockande ut på bilderna, trädgårdsmässan Rum&Trädgård i Kista, norr om Stockholm som pågår mellan onsdag - fredag 10-13 mars. Mässan är mindre än Nordiska trädgårdar och det känns lyxigt att ha två! bra trädgårdsmässor att gå till nu i Stockholmstrakten. Och, när man behöver det som mest. Jag tänker inte välja mellan de två. Jag GÅR PÅ BÅDA!
Det jag ser fram emot bland annat är att besöka floristen och dekoratören Kristina Öhmans dukning. I vanliga fall ansvarar hon för blomsterarrangemangen på Waldemarsudde.På bilden: Floristen Kristina Öhman - bild från hennes blogg, fotograf: Ulrika Öhman

Claes Carlsson gör också en dukning. Han arbetar vid hovet sedan 2001.
Hannu Sarenström och kocken Rune Kalf-Hansen skapar ett "köksträdgårdsliv" med späda skott och örter som ger inspiration för alla sinnen.
Slottsträdgården Ulriksdal arrangerar en härlig "inne-ute" miljö i tre avdelningar.
Jag ser också fram emot att se idéer för ljussättning av trädgården.
Ljuskonsultten Eric Desmeules skapar en dynamisk ljusutställning som visar effektiva och "unika lösningar med framtida förtecken". En lantlig köksträdgårds-utställning har byggts upp av Ann Hodell och Boris Schneider, Lantliv & trädgård och mycket mer.

Bilder: Kistamässan

Till alla bloggare!

Det kommer finnas ett blogg-café på mässan Rum&Trädgård. I monter B:21 blir det en
bloggträff kl. 14 på lördagen den 12 mars (inte i bloggcafét).

Det finns också namnskyltar som man få som bloggare - att hämta ut i Servicecenter där man kan fylla i namn och bloggens namn. Och för den som vill blogga direkt från mässan, kan man samtidigt hämta ut ett användarnamn och lösenord till det trådlösa nätverket, kostnadsfritt. Det är bäst uppkoppling från ett av caféerna, dvs bloggcaféet.

Vi ses kanske ..bland blommorna eller i bloggcaféet hälsar Ann


FÖR UTLOTTNINGEN 2012 (DETTA INLÄGG VAR FRÅN 2011) HAR FÖLJARE FÖRTUR. 22 FEB 2012 LOTTAR JAG UT BILJETTERNA, SÅ MEJLA MIG PÅ TRADGARDSTURISTEN@GMAIL.COM.


6 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Vad kul det låter, tyvärr är det lite för långt bort för mig;( Det kan kanske bli en annan gång. Hoppas att ni som vinner och kan gå får det riktigt trevligt:) Ha det gott/Monne

Marie Lithén sa...

ja skulle ju inte vara dumt:) mail har du fått!

Trädgårdspassion och Detta Livet sa...

Jag åker och hoppas på fribiljett, men missar tyvärr bloggträffen, för jag är där på fredagen. Men underbart blir det ändå!

Trädgårdspassion och Detta Livet sa...

Jag åker på fredagen och hoppas på en fribiljett. Missar bloggträffen på lördag, men det blir alldeles underbart ändå.

Trädgårdspassion och Detta Livet sa...

Jag hoppas på en fribiljett till fredagen. Missar bloggträff på lördagen, men det blir alldeles underbart ändå!

Södviks Gästgivaregård sa...

Jag vill gärna vinna två biljetter en till mig och en till min man. För liksom Du så besöker jag gärna två mässor - Rum & Trädgård och Nordiska Trädgårdar. Det är verkligen härligt att mäss-säsongen nu kommit igång med Skånska Trädgårdar som första tillfälle.