Engelska trädgårdar. Svenska trädgårdar. Italienska trädgårdar. Franska trädgårdar. Min egen trädgård. Landskapsarkitektur. Trädgårdsnyheter.
Samtliga foton: Copyright ©Ann Larås (alias Trädgårdsturisten). In English: Please do not copy, reproduce, or otherwise use photographs without permission. Välkommen hit/Ann!!

03 maj 2010

"Vi som älskar engelska trädgårdar" på Facebook

Bild: Omslag på min nya bok om 25 trädgårdar i södra England.

Om du vill läsa mer och köpa den på nätet, klicka här!
Jag har startat en grupp på Facebook, som ska samla alla som älskar engelska trädgårdar under namnet Engelska trädgårdar. Nästa år 2011 så gör jag flera resor dit, till Cornwall (genom Favoritresor), till området som kallas Cotswolds och till andra grevskap och trädgårdar runt London Skriver mer om det senare, eller kontakta mig på tradgardsturisten@gmail.com redan nu om du vill ha mer information så snart rese-programmen är klara./Ann


Gå med i "engelska trädgårdar" om du vill, så kan du se bilder och träffa andra med samma intresse. Vi är nu 175 st. Gäller dem som redan är med i FB, annars måste du bli medlem.Men jag kommer att skriva om trädgårdarna här på bloggen också. Mer än på Facebook. Självklart.Läs om de trädgårdsresor jag är med på och även arrangerar, gå in på hemsidan Trädgårdsturisten här.

3 kommentarer
Kommentar, här!

Inga kommentarer: