Engelska trädgårdar. Svenska trädgårdar. Italienska trädgårdar. Franska trädgårdar. Min egen trädgård. Landskapsarkitektur. Trädgårdsnyheter.
Samtliga foton: Copyright ©Ann Larås (alias Trädgårdsturisten). In English: Please do not copy, reproduce, or otherwise use photographs without permission. Välkommen hit/Ann!!

18 april 2010

Fototriss denna vecka: Metall

Fototriss- utmaningen denna vecka är på temat: Metall.

Och även om man inte tror det så är det rätt mycket som är i metall - t o m i trädgårdar, som Ulf Nordfjells spaljé på första bilden. Se också hans fina pallar av böjd metall.Många vill nog ha trä och trämöbler i sin trädgård men det här är ju fint i moderna miljöer och på terrasser.

Andra bilden är fotad i Berlin för ett par veckor sen. Det är ett historiskt (modern historia) museum i fd Öst-berlin. Och tredje fotot är också från Nordiska trädgårdar, trädgårdsmässan i Älvsjö, Stockholm nu i april 2010.
Modern historia, i Östberlin, nybyggt museum med exteriör i glas och metall, en järnkonstruktion.

En monter på trädgårdsmässan där elever på en hantverkslinje i Dalsland (men som jag förstår tillhör Göteborgs universitet) visar upp stora metallkrukor / urnor som de gjort själva. Klicka på bilderna om du vill se mer av detaljerna.


7 kommentarer,
Kommentar, klicka här om du vill!

Inga kommentarer: