Engelska trädgårdar. Svenska trädgårdar. Italienska trädgårdar. Franska trädgårdar. Min egen trädgård. Landskapsarkitektur. Trädgårdsnyheter.
Samtliga foton: Copyright ©Ann Larås (alias Trädgårdsturisten). In English: Please do not copy, reproduce, or otherwise use photographs without permission. Välkommen hit/Ann!!

26 augusti 2009

England, i somras

..några fina utsikter från Englands vackraste by Bibury, i Cotswolds.
Ibland letar jag upp hotell när jag reser som jag vet har en spännande trädgård. Här är några som vi bodde på i somras när jag var där på kombinerat jobb och semesterresa:
Foto copyright
Bibury court hotel. Sött rum, lummig utsikt. Charmigt hotell. Lite dyrt och lite hög medelålder kanske (70+). Men trevliga gäster, bra personal, fantastiskt" god mat och fin inom och utomhusmiljö. Och de tänker "föryngra" hotellet och locka fler gäster från London. I området i Cotswolds finns flera trädgårdar att besöka, stora och små. Återkommer med tips om det här i höst.

Hotellet, fint va!
Utsikt över trädgård och golfbana från hotell utanför Stratford-upon-Avon. Menzies hotell.
Bibury court hotell-trädgård
Bibury by. En av Englands sötaste byar.
Swan hotell och trädgård i Bibury.Jag arrangerar trädgårdsresor i Sverige, i England, Italien och Frankrike. Om du är nyfiken - gå in på min hemsida Trädgårdsturisten och läs mer.

3 kommentarer

Kul med kommentar, om du känner för det. Klicka här!

Inga kommentarer: