Engelska trädgårdar. Svenska trädgårdar. Italienska trädgårdar. Franska trädgårdar. Min egen trädgård. Design-formgivning - Landskapsarkitektur. Trädgårdsnyheter.
Samtliga foton: Copyright ©Ann Larås (alias Trädgårdsturisten). In English: Please do not copy, reproduce, or otherwise use photographs without permission. Välkommen hit/Ann!!

13 december 2013

Trädgårdsresor 2014, planeringsdags!

Här är några bilder från en av trädgårdsresorna i år, 2013. Nästa år arrangerar Trädgårdsturisten en ny resa till Cotswolds trädgårdar inkl. Hidcote manor mm och Downton Abbey sista dagen. Vi upplever tillsammans vackra landskap, mycket god mat på s k gastro-pubar och strosar runt i de vackraste trädgårdarna och i de små byarna som Cotswolds i hjärtat av England är kända för. 

 Trädgårdsturisten arrangerar också - i maj 2014  - en resa till Chelsea flower show och besök i kända och underbara trädgårdar i grevskapen söder om London. Vi bor i en trevlig kuststad och 1 natt lantligt i slottsmiljö. Självklart äter vi gott även på den här resan. I nyhetsbrevet för december, nedan, kan du också läsa om några svenska utflykter och att vi besöker Hälsingegårdar, Dalarna, trädgårdar, fäbodar och äter gott på sommaren nästa år. Vi avslutar resan på tre dagar med rosorna på Lars Krantz Wij trädgårdar i Ockelbo. Kanske ses vi nästa år!


direkt till nyhetsbrevet nedan HÄR!
Blog Widget by LinkWithin

Önskar er alla en fin december månad i adventstider! /Ann 
Intresseanmälan HÄR - du länkas då till Trädgårdsturistens hemsida. 

Inga kommentarer: