Engelska trädgårdar. Svenska trädgårdar. Italienska trädgårdar. Franska trädgårdar. Min egen trädgård. Landskapsarkitektur. Trädgårdsnyheter.
Samtliga foton: Copyright ©Ann Larås (alias Trädgårdsturisten). In English: Please do not copy, reproduce, or otherwise use photographs without permission. Välkommen hit/Ann!!

02 februari 2011

Katt + trädgård hör ihop. Grattis Bella!

Grattis Bella på 8-månaders -dagen. Du ger stor glädje och kärlek. Du är söt, social, lekfull, modig och tillgiven, med stor aptit på mat och på livet. Nu har du varit hos oss i 5 månader. Hoppas att vi får ha dig i många år och inte springer bort på en av dina långa ute-rundor i trädgården.
..och här är bilderna omvandlade till cartoon- serietecknings-stil. Testa själv HÄR.
PS Bella är en bondkatt men har lite norsk skogskatt i sig, från mormor. Därför är öronen stora och tassarna stora. Väldigt gulligt.

..och så här söt och liten var hon, samma dag hon kom till oss i Bromma från stora härliga Länninge trädgård i Sörmland den 2 september 2010. Då var hon 12 veckor gammal. Ödet förde oss samman. Jag var där för att titta på trädgården, inte för att hämta hem en kattunge. Men så blev det. Trädgård och katter hör ihop.


Blog Widget by LinkWithin

2 kommentarer:

Sofia sa...

Tack Ann för den fina kommentaren! Försöker dra igång bloggen nu igen efter ett tags halvdant skrivande. Du får gärna komma in och titta då och då och berätta vad du tycker! Har inriktat mig mer på musik nu och försöker hålla mina läsare uppdaterade om nysläppta singlar, skivor och kommande konserter, uppblandat med allt annat som jag tycker är värt en lyssning. Hoppas allt är bra med dig, Bengt och Bella! Kram Sofia

Alen Trädgård sa...

Åh vad söt lilla Bella är;) Gratta henne från mig:) Ha det gott/Monne