Engelska trädgårdar. Svenska trädgårdar. Italienska trädgårdar. Franska trädgårdar. Min egen trädgård. Landskapsarkitektur. Trädgårdsnyheter.
Samtliga foton: Copyright ©Ann Larås (alias Trädgårdsturisten). In English: Please do not copy, reproduce, or otherwise use photographs without permission. Välkommen hit/Ann!!

25 maj 2010

Agnes i Lund intervjuar mig om min bok!

Bild: Omslaget på boken: Engelska trädgårdar (utkom april 2010).
Klicka på rubriken ovan för att köpa.

AgnesiLunds har gjort en intervju med mig på sin blogg. Hon frågar mig om min bok om Engelska trädgårdar och hur den kom till. Läs intervjun här om du vill.

Bakgrund till bokhandeln: Agnes i Lund är en nätbaserad bokhandel specialiserad på reselitteratur, inte bara renodlade guideböcker och kartor, utan framförallt tips på romaner och facklitteratur knuten till upplevelsen på resan. Det är en jättebra idé och jag kommer i fortsättningen gå in där och beställa böcker i samband med resor till nya städer och länder. En sån bra idé. /Ann

Så här skrev nätbaserade tidningen Borta bra om Agnes i Lund (2008):

"Japp, så är det. Jag har förälskat mig i Agnes. I Lund. Men för att bevara husfriden hemma och undvika en natt på soffan kanske jag illa kvickt bör förklara att föremålet för mina känslor är något så ickekroppsligt som en bokhandel - på nätet. Internetbokhandeln Agnes i Lund, www.agnesilund.se, är en sån där idé som verkar självklar i sin enkelhet när den är fullbordad. Tanken är att du innan du åker på resa - eller efter att du kommit hem från en ny favoritplats - ska kunna hitta böcker som handlar om resmålet. Inte bara instrumentella, ofta vansinnigt tråkiga, guideböcker. Utan även romaner som utspelar sig på resmålet. Om du hos en av de vanliga nätboklådorna försöker hitta en roman som utspelar sig i, säg Grekland, får du knappast någon träff alls om inte ordet Grekland finns i boktiteln. Hos Agnes i Lund listas böckerna inte efter namn - utan efter resmål. Genialiskt. Klicka på kategorin Grekiska övärlden och du hittar Anthony Beevors andravärldskrigsepos "Kreta. Erövring och motstånd" sida vid sida med senaste Willmaguiden. Eller gå till "Prag" och se romaner av Kafka samsas med en vanlig stadskarta. Agnes. Jag gillar dig. Skarpt." Avsändare: Borta bra.


och Skånskan.se skriver så här!

Intervjun om min bok med Agnes finns här!


2 kommentarer

Kommentar, klicka här!

Inga kommentarer: