Engelska trädgårdar. Svenska trädgårdar. Italienska trädgårdar. Franska trädgårdar. Min egen trädgård. Landskapsarkitektur. Trädgårdsnyheter.
Samtliga foton: Copyright ©Ann Larås (alias Trädgårdsturisten). In English: Please do not copy, reproduce, or otherwise use photographs without permission. Välkommen hit/Ann!!

09 maj 2010

Fototriss denna vecka: Skyltar

Blog Widget by LinkWithinHelena är tillbaka från Sicilien och utmanar oss den här veckan på FOTOTRISS med temat: SKYLTAR. Det är kul! Men hinner inte fota, nu mitt i natten, så här är några bilder från min research-resa till England för ett par år sen. Skyltar fotade från grevskapet Kent i öster ner till Cornwall i sydväst. Ses på måndag! Då skriver jag om en engelsk trädgård här på bloggen.
Skyltar tagna i närheten av en by som vi bodde i, Stogumber, där vi hittade en B&B hemma hos några som hade en fin trädgård. Stogumber var en väldigt söt liten by med en hejare till kock faktiskt.
Skylten fotad utanför en bar i Kent, söder om London. Killen har humor, det är en sak som är sann. Testade tyvärr inte det han gjorde reklam för.

Om man har tur, så råkar man på en Open garden weekend i en av samhällena i England. Då är det bara att hänga på, hämta en karta i kyrkan, och betala några pund, så får man adresserna till privata hus med fina trädgårdar. Ibland så blir det bonus, och man får också se deras veteranbilar. I England verkar trädgårdsintresset hänga ihop med bilar. Fototriss, här.
Länk till VisitBritains blogg Mind the gap - där jag börjar blogga på måndag. Om engelska trädgårdar!

11 kommentarer
Alltid kul med en reaktion från läsaren, klicka här!

Inga kommentarer: