Engelska trädgårdar. Svenska trädgårdar. Italienska trädgårdar. Franska trädgårdar. Min egen trädgård. Landskapsarkitektur. Trädgårdsnyheter.
Samtliga foton: Copyright ©Ann Larås (alias Trädgårdsturisten). In English: Please do not copy, reproduce, or otherwise use photographs without permission. Välkommen hit/Ann!!

14 april 2009

Fototriss denna vecka: Tidens Tand

Låt dina foton visa vad tidens tand har åstadkommit och hur de påverkat ditt eller dina motiv, skriver Helena på Fototriss den här veckan. Och jag har fotat - inte helt oväntat - motiv från naturen + en lycklig tilldragelse i en skoaffär.
1. Ett knotigt härligt blåregn som slingrar sig kring järnstolparna på en gata i Kensington, London i slutet av mars i år.
2. En trädstam i parken nära mig, den slingrar sig så fint mot vattnet och lever trots att den inte längre står upprätt. Troligen en pil.
3. Min sambo B:s gamla skor som ska ersättas, vilket gjordes i en butik i London den 28 mars i år. Äntligen! (Obs! Han har väldigt många skor...vet inte om det är typiskt för killar. De här var hans favorit-jobb-skor, i trädgården har han andra..)
7 kommentarer!
Alltid kul med kommentarer, klicka här!

Inga kommentarer: